Ga naar inhoud
Homepage Recepten Kapsalon-souvlaki-stijl

Kapsalon souvlaki-stijl

Bereidingswijze

  1. Verwarm de airfryer voor op 200°C. Schep de krieltjes om met 1 el olie en verdeel over het mandje van de airfryer. Bak in ca. 12 min. goudgeel en gaar. Schep halverwege om. Snijd intussen de uien in halve ringen.
  2. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak de kip met de oregano, knoflookpoeder, ½ van de ui, zout en peper 4 min. op een middelhoge warmtebron. Voeg de roerbakgroenten toe en bak 4 min. mee. Schep regelmatig om.
  3. Verdeel de krieltjes over de borden. Schep de kip met groenten erop. Verdeel de sla erover. Besprenkel met de tzatziki en garneer met de rest van de ui.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 65 beoordelingen)